CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Fajitas de pui


Timp de executie si complexitate: 1 h
Ingrediente:
400 grame piept de pui dezosat
3 ardei graşi
1 ceapă
1 lingură oregano uscat
1 linguriţă de scortisoara măcinată
1 linguriţă chili pudră
2 limete
3 linguri de ulei
2 lipii mexicane de porumb (tortilla)
40 ml smântână
80 grame guacamole (sos din piure de avocado)
sare
piper
Porţii: 2



Realizare : Mai întâi pregăteşte puiul, care trebuie tăiat fâşii, nici prea groase, nici foarte subţiri. Pentru a extrage sucul din limete, presează-le înainte. Sucul obţinut se amestecă împreună cu condimentele (oregano, scorţişoară, piper de cayenne, sare şi piper), după care adugă puiul fâşii şi lasă-l la rece jumătate de oră.
Pregăteşte legumele – taie ardeii şi ceapa – iar în paralel prăjeşte cu puţin ulei încins carnea de pui marinată (nu e nevoie de mai mult de 5 minute). Apoi, adaugă în tigaie ceapa şi ardeiul gras.
Pune compoziţia în cele două lipii şi adaugă guacamole şi smântână.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje